Disclaimer voor www.homebylinda.nl​
Home by Linda (Kamer van Koophandel: 69389268), hierna te noemen , verleent u hierbij toegang tot www.homebylinda.nl (“de Website”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Home by Linda behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid
Home by Linda spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Home by Linda.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Home by Linda. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Home by Linda nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Home by Linda.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Home by Linda, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

 

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

© 2017 - 2024 Home by Linda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel