U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Retouren dienen wel vooraf via mail naar info@homebylinda.nl gemeld te worden.

 

Stappenplan retourneren:

1. Controleer eerst of uw retour aan de voorwaarden voldoet: 

- Het artikel dient onbeschadigd te zijn

- Het artikel dient in de originele verpakking retour te worden gezonden

2. Vul het retourformulier voor herroeping in en mail het naar info@homebylinda.nl u vindt het formulier hier: HERROEPING/RETOURFORMULIER

3. Verpak de artikelen weer in de originele verpakking

4. Schrijf het retouradres op de verpakking:

Home by Linda

Parklaan 162

2771 JM Boskoop

5. Frankeer het pakket en breng het naar de brievenbus of het PostNL servicepunt. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Zorg er voor dat de retourzending voldoende is gefrankeerd. Indien de zending onvoldoende is gefrankeerd, kan PostNL een boete opleggen. Dit wordt door Home by Linda verrekend met het terug te storten aankoopbedrag. 

6. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor de klant. Alleen de kosten van ongebruikte en onbeschadigde producten worden gecrediteerd.

7. Bij retourneren van de hele bestelling worden ook de reeds betaalde verzendkosten retour gestort. Bij retourneren van een gedeelte van de bestelling wordt alleen het aankoopbedrag retour gestort.

8. Zijn er geen verzendkosten betaald omdat er voor meer dan € 25,- (Belgie € 50,-) besteld is en nu komt het bedrag door retour zenden onder de € 25,- (Belgie € 50,-) uit, dan worden als nog de verzendkosten in rekening gebracht en verrekend met het retour bedrag.

9. Zodra de retourzending door ons is ontvangen storten we het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terug op je rekening.

Voor meer informatie kun je uiteraard contact opnemen.

info@homebylinda.nl

 

© 2017 - 2024 Home by Linda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel